[ux_products cat="773"]
اگر می خواهید بدون استفاده از راههای پرخطر و داروهای شیمیایی خوش قامتی را نصیب خود کنید به سمت
ادویه جات علاوه بر طعم دادن به غذا و خوشمزه کردن آن با داشتن قدرت چربی سوزی و جلوگیری از رشد سلول های چربی به لاغری شخص هم کمک می کنند.مثلاً فلفل نوعی ادویه است که با بالا بردن سوخت و ساز بدن در کاهش چربی ها موثر است و به نوعی کالری اضافه بدن را تقلیل می دهد.
وقتی فردی غذایی می خورد که حاوی ادویه تند است کمتر احساس گرسنگی می کند و حتی در میان وعده ها تمایلی به خوردن نمی کند.در
گرم شدن بدن با مصرف ادویه تند به سوخت و ساز بیشتربدن و سوزاندن چربی ها مرتبط است بطوریکه به مغز هم که از طریق مسیرهای عصبی سیستم گوارش را کنترل می کند تداعی می شود که شخص یک غذای لذیذ پرچرب می خورد و لذت می برد.این عمل باعث کم اشتهایی شخص و لاغری او می شود.
البته نباید فقط به استفاده از
بعضی از ادویه ها تاثیر خیلی خوبی بر لاغر فرد دارند که مهمترین آنها جنسینگ ، فلفل هندی ، فلفل سیاه ، دارچین ، قاصدک ،خردل ، هل ،زردچوبه ،خردل و زردچوبه هستند که در باره آنها به اختصار توضیح داده می شود:
انواع مختلفی دارد که می توانیم آنها را از مغازه های عطاری و یا سوپرمارکت ها خریداری کنیم ، معمولاً ریشه
معمولاً در موقع استرس ، هورمون استرس به نام کورتیزول ترشح می شود که پرخوری در شخص را ترغیب و او را به خوردن غذاهای کالری زا تحریک می کند که مصرف جنسینگ از نوع آداپتوژن به مقابله با استرس و خستگی کمک می کند.
نوع دیگری از جنسینگ در دسته پاناکس وجود دارد که باعث افزایش سطح انرژی می شود و متابولیسم بدن را تندتر می کند.این نوع جنسینگ برای مردان مناسب تر است و استفاده از آن برای ن خوب نیست چون آنها را دچار طپش قلبی شدید می کند.
البته نوشیدنی جنسینگ جدا از بالا بردن سوخت و ساز بدن ، در افزایش انرژی ، شادابی و استقامت بدن افراد هم تاثیر گذار است و چه بسا همین کار باعث فعالیت بیشتر فرد می شود.
یکی از راههای مصرف جنسینگ ، سوپ مرغ است که ریشه جنسینگ هم در آن می باشد.
این ادویه هم یک نوع چربی سوز است که متابولیسم بدن را افزایش می دهد، دارچین را در غذا و شیرینی جات چون پایه سیب مصرف می کنند.
تحقیقان نشان داده است که دارچین به کاهش قند خون و بهبود افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند.
دارچین را می توانید هر روزه با ریختن در چای و یا غذاهای دیگر مصرف کنید. البته توصیه می شود که افرادی که داروهای رقیق کننده خون چون هپارین یا وارفارین مصرف می کنند از خوردن آن خودداری کنند چون دارچین ماده ای به نام کومارین دارد که در کاهش غلظت خون موثر است.
اگرافراد عادت کنند در یک وعده غذایی روزانه فلفل سیاه را به همراه فلفل هندی مصرف کنند خیلی می تواند برای آنها مفید باشد و به نوعی برابر با 20 دقیقه پیاده روی روزانه کالری می سوزانند.
پژوهشگران ثابت کردند که فلفل سیاه در ژن هایی که مسئول ساختن سلول های چربی جدید در بدن هستند اختلال ایجاد می کند و درواقع مانع از افزایش چربی و چاقی بدن می شود.
این ادویه هم چربی سوز است و متابولیسم بدن را تا 5% افزایش می دهد و چربی سوزی را هم تا 14% بالا می برد.فلفل هندی دارای ماده ای به نام کپسایسین است که حرارت زا است و چربی و کالری اضافه بدن را کاهش می دهد.
این فلفل را در سس مایونز هم می ریزند که باعث خوشمزگی و خوش طعمی ان می شود.
این ادویه هم سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و یک نوع سبزی چلیپایی است و همانند سبزیجات چلیپایی ، کلم، کلم بروکلی ،گل کلم است.
خردل هم دای ماده کپسایسین است که با گرمازایی خود در سوختن چربی ها و کالری های اضافه بدن موثر است.
می توانید خردل را به عنوان چاشنی به جای شکر در سس های کچ آپ استفاده کنید که خیلی سالم تر است.
این گیاه به دیده خیلی از مردم به عنوان یک علف هرز و بی خاصیت به حساب می آید ولی از ریشه و برگ آن برای رفع نفخ و اختلالات گوارشی استفاده می کنند بنابراین دارای خواص خوبی است .
قاصدک دارای فیبر است که می تواند اشتهای خوردن شما را ضعیف نماید و احساس سیری به شما بدهد.می توانید برگ قاصدگ را روزانه در سالاد بریزید و مصرف نمایید.
قاصدک سرشار ار ویتامین های A،B،C و D و موادهای معدنی کلسیم ، آهن ، منیزیم ،روی ، منگنز ، مس ،کولین ،پتاسیم ، سیلی و بورون است.
مصرف این گیاه برای خانم هایی که به دوران یائسیگی وارد می شوند خوب است. البته خوردن ریشه این گیاه اشتها آور است و باعث چاقی می شود و برای لاغری خوب نیست.
یک ماده زرد رنگی است که از ریشه گیاه آن گرفته می شود که به عنوان ادویه در غذا می ریزند تا آن را پررنگ و خوشرنگ نماید. طبق تحقیقات به عمل امده
معمولاً زردچوبه را در غذا می ریزند یا یک قاشق چایخوری از آن را با مقداری آب هم می زنند و می خورند که نوع اول آن مرسوم تر است.
این ادویه هم چربی سوز است و همانند ماده کپساسین عمل می کند. از ریشه
از ریشه زنجبیل چای درست می کنند و می نوشند که به هضم غذا کمک می کند یا در غذا می ریزند.
این ماده هم در کاهش وزن بدن موثر است و افرادی که هر روز مقداری از آن را در ماست می ریزند و می خورند به کاستن از وزن خود کمک زیادی می کنند.
آزمایشات ثابت کرده که افرادی که
هل یک ماده سبز کوچکی است که علاوه بر معطر کردن چای و غذا به هضم غذا ، چربی سوزی و رفع نفخ و اختلالات گوارشی کمک می کند.
البته طعم لذیذ و بوی خوش
[ux_products style="overlay" cat="771"]
ادویه های مناسب برای روشن کردن پوست